Η Eurotechnal διαθέτει:

  • Συνθετικά κουφώματα

  • Κουφώματα αλουμινίο

  • Ρολά

  • Ενεργειακούς υαλοπίνακες

  • Υαλοπετασματα

  • Σήτες

Η κατασκευαστική εταιρεία “eurotechnal” ιδρύθηκε το 1975 από τον Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο. Ξεκίνησε έχοντας ως έδρα χώρο μόλις 200 τ.μ.

Το 1997 μεταφέρεται σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ.

Το 2003 η επιχείρηση περνά στα καταρτισμένα χέρια της επόμενης γενιάς. Ο υιός και σημερινός ιδιοκτήτης της εταιρείας Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, με μεγαλύτερο ζήλο και αγάπη προχώρησε στον πλήρη εκσυγχρονισμό της εταιρείας που παρέλαβε από τον πατέρα του και πλέον διαχειρίζεται μία σύγχρονη κατασκευαστική μονάδα. Το 2020 με μεγάλη χαρά η Eurotechnal υποδέχτηκε τη τρίτη γενιά της οικογενείας, με νέες ιδέες και δυναμική , άλλα πάνω απ’ όλα συνέπεια στις αρχές που διέπουν την οικογενειακή αυτή επιχείρηση από το ξεκίνημα έως και σήμερα.

Οι κατεργασίες γίνονται με υπερσύγχρονα μηχανήματα και οι κατασκευαστικές μας ικανότητες σε κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, εξωτερικών ρολών και διπλής υάλωσης δεν έχουν περιορισμούς.

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας τις εξελίξεις, εναρμονίζεται με τα σύγχρονα πρότυπα έχοντας πιστοποίηση CE τόσο για τους υαλοπίνακες όσο και για τα κουφώματα.

Με πρωταρχικό και κύριο μέλημά μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προτείνει μια σειρά προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας με μακροχρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα του “after sales service”, η εταιρεία βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πελάτη, προσφέροντας την πολύτιμη τεχνική της εμπειρία και συμβουλή για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η άρτια και εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, μας φέρνουν πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό καθώς και στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης στην αγορά. Οι προσιτές τιμές, η φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση μαζί με την συνεχή παρουσία και τεχνική υποστήριξη στο πλευρό του πελάτη, συμπληρώνουν το σύνολο των αρχών λειτουργίας της Eurotechnal και μας καθιστούν την καταλληλότερη επιλογή σας στην κατασκευή.